9700 Szombathely,
Söptei u. 70.
Telefon: 94/509-851
E-mail küldése

Bemutatkozás

Bemutatkozás

Cégünk 1997 év végén alakult. Előtte, 1990-1997-ig, mint egyéni vállalkozás működött.

Elsősorban belföldi árufuvarozással, ezen belül is tömegáru fuvarozással és nehézgépek szállításával foglalkoztunk. Gépparkunk 1db Mercedes-Benz 1735-ös nyergesvontatóból, 1db billenős félpótkocsiból és 1db nehézgépszállító trélerből állt. Külföldi (nemzetközi) kapcsolatainkat helyismeretünket kihasználva 1998-ban már bővíteni tudtuk meglévő gépparkunkat, sőt nemzetközi közúti árufuvarozással és gépkereskedelemmel is el kezdtünk foglalkozni a belföldi fuvarozás mellett.

1999-ben már nagy hangsúlyt fektettünk a fuvarozás mellett a használt gépkereskedelemre. 2000-től 2003-ig csaknem 200 db használt gépet (tgk-it, pótkocsikat, forgórakodógépeket és egyéb földmunkagépet) sikerült értékesítenünk.

A jó minőségű behozott gépekből adódóan, még jobb visszatérő több vevőkörünk, baráti és fuvarostársi kapcsolatunk alakult ki.

2002-ben már saját fuvarozási gépparkunkat is úgy feltudtuk fejleszteni (MB ACTROS euro 3-as nyergesvontató, FLIEGL új nehézgép szállító tréler, új VOLVO négytengelyes tgk-i., Liebherr forgórakodógép), hogy mind a belföldi illetve a nemzetközi fuvarozásban és gépkereskedelemben is helyt tudjunk állni.

2004-re már saját telephellyel és még jobban kibővült gépparkkal állunk szíves megrendelőink részére: mind a belföldi-nemzetközi árufuvarozással, földmunkavégzéssel, föld-kavics-bazalt értékesítéssel és gépkereskedelemmel.


Bíró-Tóth Fuvarozási Kft. - Magyar